Groot aanbod

Altijd persoonlijk contact

Gemiddelde klantenbeoordeling van 9,2

Echografie in Joure

Ben je op zoek naar
echografie in joure?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze echografie therapeuten in Joure hebben veel ervaring bij het stellen van diagnose of het bevestigen van een diagnose. Bij echografie wordt er met geluidsgolven gekeken naar afwijkingen in spieren, pezen en gewrichten. Maak eenvoudig een afspraak via onze website voor echografie in Joure. 

Wat kan echografie in Joure voor jou betekenen?

Echografie kan helpen met het stellen van een diagnose of het bevestigen van een diagnose. Dit is voornamelijk gericht op aandoeningen van gewrichten, spieren en pezen. Denk hierbij aan slijtage, peesontstekingen, slijmbeursontstekingen, verkalkingen en zenuwirritatie in de arm, het been en de voet. Door te kiezen voor echografie in joure ben jij verzekerd van een snelle diagnose. Doordat wij bij onze echografie in Joure geen lange wachttijden hebt, weet jij snel waar je aan toe bent.

Wat kost echografie in Joure?

De kosten voor echografie in joure bij Fysio-Actief vind je terug op ons tarievenoverzicht. Een behandeling door één van onze therapeuten valt onder de aanvullende verzekering. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt hangt af van uw pakket. Raadpleeg uw polisvoorwaarden om te zien hoeveel behandelingen door uw zorgverzekeraar vergoed worden.