Nieuwsbrief Sport-Actief 05-11-2021

m

Beste sporters,

Afgelopen dinsdag is er weer een persconferentie rond de coronamaatregelen geweest en helaas heeft dit deze keer ook consequenties voor ons. We zullen hieronder uitleggen wat de gevolgen zijn en hoe we hier mee om gaan. In praktische vorm, maar ook met betrekking tot de abonnementen.

De QR code scannen

Vanuit de overheid en het RIVM is besloten dat ook voor toegang tot de sportschool een geldige QR code nodig is. Met ingang van zaterdag 6 november zal daarom uw code gescand worden bij binnenkomst. Hoe gaan we dit doen:

  • Zodra u binnenkomt laat u uw code scannen door de trainer. Dit kan via de telefoon, maar ook met een uitgeprinte code.
  • De telefoon of het printje kunt u vervolgens bewaren in uw tas in de kleedkamer of in een kluisje.
  • Een uitgeprinte code zou u ook kunnen bewaren in de kast, bij uw sportschema. Dan hoeft u er niet elke keer aan te denken. Dit is dan wel op eigen risico omdat er persoonsgegevens op staan.
  • Hoewel we iedereen kennen en we dus wel weten wie er een code heeft, moet de code toch elke keer opnieuw gescand worden.
  • Naast het scannen van de code blijven we ons ook houden aan de basisregels en worden we weer wat scherper op het houden van afstand.
  • Nog meer geldt nu: kom niet te vroeg en vertrek op tijd. Dit voorkomt een opstopping bij het scannen en daarnaast dat we met teveel mensen tegelijk in een ruimte zijn.
  • Heeft u klachten? Blijft thuis en laat u testen. Bij een positieve test moet u in quarantaine, ook al blijft het groene vinkje in de app staan.

Het zal voor iedereen even wennen zijn, zowel voor de sporters als de trainers, maar ook hier komen we samen wel weer uit.

Bevriezen van lidmaatschappen

We snappen heel goed dat het tonen van een QR code niet voor iedereen haalbare kaart is en willen hier graag in mee denken. Daarom bieden we de mogelijkheid het lopende lidmaatschap per direct te bevriezen. Zodra iedereen weer zonder code kan sporten, zal het lidmaatschap automatisch geactiveerd worden. De incasso van de maand november wordt dan gecompenseerd met de eerste maand dat het abonnement weer actief is. Dit kost u dus niks extra’s.

We hopen natuurlijk van harte dat we iedereen weer terug zien en dat dat ook zo snel mogelijk zal zijn, want uiteindelijk willen we allemaal gewoon sporten.

Rooster Sport-Actief

We zijn heel erg blij dat zoveel van jullie na de lockdowns en de spannende tijden zijn blijven sporten bij ons. Toch heeft ook voor ons de afgelopen corona periode en nu de nieuwe ontwikkelingen invloed op de bedrijfsvoering en moeten we af en toe iets scherper sturen. We gaan daarom de komende tijd goed kijken naar de bezetting van de uren en zullen hier een daar een uurtje van het rooster af snoepen. We zien ook dat er momenten zijn die juist erg goed bezocht worden, daar gaan we uiteraard ook aandacht aan besteden. Hou dus weer goed het rooster in de gaten en geef het altijd aan als er iets niet goed loopt.

Wees lief voor elkaar, blijf vooral bewegen en vergeet niet om ook (om jezelf) te lachen.

Team Sport-Actief

Alles in strijd voor jouw bewegingsvrijheidMaak een afspraak