Vacature office medewerker

m

Vacature office medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste office medewerker.

Wie zijn wij?

Fysio-Actief is een dynamische en vooruitstrevende fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Sneek, Joure en Bolsward. Naast fysiotherapie, biedt onze praktijk ook een groot aantal specialisaties zoals manueel therapie, bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie, oncologiefysiotherapie, geriatriefysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie en sportfysiotherapie. Tevens bieden we fitness en leefstijlcoaching.

Voor ons team office management zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega voor ca. 24 uur.

Tot jouw taak behoren alle voorkomende baliewerkzaamheden alsmede het afhandelen van de inkomende telefoongesprekken en het beheren van de agenda’s. Het klantcontact zal worden afgewisseld met een diversiteit aan administratieve, facilitaire en secretariële taken. Je werkplek is op de vestiging in Sneek. Aangezien je werkplek zich bevindt aan de balie, is het van belang dat je snel kunt schakelen tussen verschillende werkzaamheden en dat je ook in een hectische omgeving prioriteiten kunt stellen en nauwkeurig en efficiënt kunt werken.

Je bent vriendelijk, representatief en klantgericht. Je bent stressbestendig, flexibel, weet van aanpakken en altijd op zoek naar verbeteringen. Je hebt een goede kennis van de office programma’s Word, Excel en Powerpoint en een boekhoudkundige achtergrond. Je hebt een sterk analytisch vermogen en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Je bent bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Sneek.

Denk jij ons team te kunnen versterken? Stuur dan je sollicitatie voor 20 november 2021 naar ksijbranda@fysio-actief.nl.

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.fysio-actief.nl.

Alles in strijd voor jouw bewegingsvrijheidMaak een afspraak