fbpx

Trainen met je vriend/ vriendin onder begeleiding van een Personal Trainer

m

Wat is er meer motiverend en gezellig om samen met een vriend/ of vriendin te trainen. Dat kan met de Fysio-Actief Small Group training.
Jullie eigen Personal Trainer stelt een persoonlijk trainingsschema op welke af is gestemd op jullie mogelijkheden en doelen. De voordelen van Personal Training maar dan toch niet helemaal alleen!
Samen sporten om fitter te worden en elkaar motiveren om de beste resultaten te behalen!

Ook bij Small group training wordt tijdens de intake besproken wat jouw achtergrond is, welke beperkingen je tegenkomt, wat je doelstellingen zijn en hoelang je wilt trainen. De beginmeting die specifiek is afgestemd op jullie doelstellingen laat zien wat ons uitgangspunt is. Jullie Personal Trainer stelt een lange termijn planning op zodat duidelijk is waar we samen naar toe willen werken.

Naast de planning voor de lange termijn krijgen jullie ook een persoonlijk trainingsschema met oefeningen die de komende 6 tot 8 weken uitgevoerd gaan worden. Na deze periode vindt de eerste tussenmeting plaats en gaan we bekijken hoeveel vooruitgang jullie hebben geboekt. Deze resultaten zijn de input voor een nieuw trainingsschema. Nieuwe oefeningen of bestaande oefeningen die je op een andere manier uit gaat voeren zodat we verder kunnen werken aan het bereiken van jullie doelstellingen!

Small group trainen onder begeleiding van een Personal Trainer combineert de persoonlijke aandacht van Personal Training en het plezier van samen sporten. De Personal Trainer heeft alle tijd voor jullie. Je krijgt praktische oefeningen die direct aansluiten op jouw doelen waarbij out of the box gedacht wordt wanneer dat nodig is.
Altijd vanuit jouw persoonlijke situatie, mogelijkheden en wensen!

Fitness bag met 3 kettle bells ervoorSmall group training training o.a. bij:

  • fitter worden
  • verbeteren uithoudingsvermogen
  • behalen van specifieke sportdoelstellingen
  • optrainen na blessure, ziekte of operatie
  • fitter worden voor een operatie waardoor herstel bevordert
  • energieker worden
  • sporten tijdens de zwangerschap

Op dit moment bieden we Small group training aan voor groepen bestaande uit 2 of 4 personen.
Individuele opgave is ook mogelijk. Je wordt dan in een groep geplaatst zodra er ruimte is.

 

Alles in strijd voor jouw bewegingsvrijheidMaak een afspraak