fbpx

Persoonlijke trainingsschema’s en workouts van Fysio-Actief

m

Beste SportActief leden,

Ons bedrijf heeft haar Sport-Actief in Sneek, Joure en Bolsward voorlopig moeten stoppen in verband met de door het Rijk genomen maatregelen omtrent het Corona virus. Wij vinden dit heel vervelend voor al onze sporters, maar zijn er van overtuigd dat er begrip is voor deze noodgedwongen maatregel om de verspreiding van het virus te beperken.

Persoonlijk trainingsschema
Een sporter die aan het hardlopen is bij een ondergaande zonHet is vooralsnog onbekend wanneer onze vestigingen weer open gaan voor sportactiviteiten. Nu we elkaar momenteel even niet treffen in de sportzaal van Fysio-Actief, bieden we al onze sporters de mogelijkheid om een persoonlijk workout schema bij ons aan te vragen. Dit schema wordt voor jou op maat gemaakt. Met dit schema kun je thuis zelf trainen om je conditie op peil te houden in deze lastige periode. Wanneer je een persoonlijk trainingsschema wilt, of je hebt vragen dan kan dat via de mail naar Bouke: bwortman@fysio-actief.nl. Geef voor een persoonlijk trainingsschema je volledige naam, geboortedatum en wat je specifiek wilt trainen door via dit mailadres.
Wanneer je wilt bellen voor vragen dan kun je contact opnemen met Lumine via 06 353 18 600.

Workouts via de MyLogiFit App
Binnenkort zullen onze Fysio-Actief trainers ook workout video’s maken met oefeningen die je gemakkelijk thuis kunt doen. Deze workout video’s zijn gratis te bekijken voor al onze leden. Hiervoor is het nodig dat je de eveneens gratis MyLogiFit App download in Playstore of App store. Jullie ontvangen hiervoor binnenkort een email vanuit Logifit met daarin een inlogcode waarmee je kunt inloggen in de app. (Het kan zijn dat deze mail in de Spam box terecht komt, dus attentie). Nadat je het account hebt geactiveerd heb je toegang tot de workout video’s van Fysio-Actief, onder het kopje ‘nieuwe online workouts’. Er zullen regelmatig nieuwe trainingen geplaatst worden door onze trainers.

Tot slot
Om jezelf te wapenen tegen het virus is het belangrijk om je immuun systeem sterk te houden. Slaap voldoende, eet gezond, rook niet en blijf vooral bewegen en sporten!!
Heb je naar aanleiding van deze mail nog vragen dan kun je ons mailen via info@fysio-actief.nl of bellen met (0515) 43 43 55. Wij wensen jullie allemaal veel gezondheid en houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.

 

Met vriendelijke groet,
Het Team van Fysio-Actief

Alles in strijd voor jouw bewegingsvrijheidMaak een afspraak