Nieuwsbrief Sport-Actief Sportscholen dicht – 19-12-2021

m

Nieuwsbrief Sport-Actief

Beste sporters,

Het zal niemand ontgaan zijn; gisteravond is er door de regering een nieuwe lockdown afgekondigd. Waar we afgelopen week nog vol goede moed met elkaar gesport hebben, betekent dit nu dat met ingang van vandaag onze sportzalen helaas gesloten moeten blijven. Een behoorlijke tegenvaller voor ons allemaal! Hieronder leggen we kort uit wat de maatregelen nu concreet voor u en ons betekenen.

Wat betekent dit voor u

Sportscholen gesloten

Kort gezegd betekent de lockdown dat alle sportscholen gesloten moeten zijn tot ten minste 14 januari. We kunnen de komende weken dus niet meer binnen sporten. Buiten sporten mag nog wel, maar alleen met 2 personen en een trainer. Dit is helaas organisatorisch niet haalbaar.

Personal Training

Wat WEL kan, is buiten onder leiding van een van onze trainers een personal training volgen. Dit kan alleen of met zijn tweeën, tegen de geldende tarieven voor personal training. Mocht u dit wel willen, neem dan vooral contact met ons op via sportactief@fysio-actief.nl, dan plannen we in overleg trainingen in.

Incasso

We hebben besloten in januari geen incasso uit te voeren. U betaalt dus niet voor uw abonnement in januari. Van jaarabonnementen schuiven we de einddatum met een maand op. Voor bedrijfsfitness abonnementen gelden de regels die bedrijfsfitness Nederland stelt. Voor vragen verwijzen wij u dan ook naar hen.

Hoe nu verder

We hopen natuurlijk van harte dat we 14 januari ook echt weer open mogen en dan weer met elkaar kunnen trainen. Tot die tijd houden we jullie allemaal heel graag in beweging en we gaan de komende dagen dan ook bekijken wat we daar in kunnen betekenen. DeFysioActief app zal hier zeker een rol in spelen, dus houd deze in de gaten voor bijvoorbeeld leuke trainingsschema’s, wie weet een live workout en berichten van ons. Heeft u de app nog niet geactiveerd? We helpen u graag om dat alsnog voor elkaar te krijgen.

We wensen jullie ondanks de lockdown hele fijne feestdagen en een gezond en actief 2022!

Team Sport-Actief

Alles in strijd voor jouw bewegingsvrijheidMaak een afspraak