fbpx
Margriet de Vries

Margriet de VriesHoofdspecialisme bij Fysio-Actief: Sport Actief Fitness

Ik ben Margriet de Vries. Na 17 jaar niet te hebben gesport door de gevolgen van een whiplash vond ik het een aantal jaar geleden tijd worden om het toch weer eens te proberen. Rustig mijn grenzen verleggen en luisteren naar mijn lichaam heeft resultaat opgeleverd. De ervaring dat mijn pijn verminderde en ik mijn klachten veel beter onder controle kon houden heeft me aangezet tot een carrièreswitch.

In november 2018 heb ik mijn opleiding tot Fitnesstrainer/ Personal Trainer afgerond en sinds juli 2019 ben ik werkzaam als Sport Actief trainer bij Fysio Actief. Naast de trainingen in de zaal mag ik me bezighouden met het opzetten van Personal Training waarbij nog meer persoonlijke begeleiding mogelijk is. Hier kan 1 op 1 met een trainer worden gesport. Maar er zullen ook small group trainingen tot maximaal 4 personen worden aangeboden.

Ik hou er van mezelf te blijven ontwikkelen en uit te dagen. In september 2019 start ik met een opleiding tot Sportmasseur en wil ik me verder specialiseren in balanstrainingen.
Samen een doel bereiken waarvan men niet had verwacht deze weer te behalen en daarbij de voldoening en lach te zien bij de sporter geven mij ontzettend veel energie!

 

 

A goal should scare you a little and exite you a lot!

Volop bewegingsvrijheid? Wij helpen je graag verder!Maak een afspraak