fbpx
Fabian Nikkels

Fabian NikkelsHoofdspecialisme bij Fysio-Actief: Manuele Therapie

Mijn naam is Fabian Nikkels en ik ben in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb vervolgens in meerdere praktijken in Haarlem en omstreken gewerkt en heb mij in de tussentijd verder gespecialiseerd.

In 2018 ben ik afgestudeerd als MSc. Manueel Therapeut aan de Hogeschool van Rotterdam. Deze specialisatie kenmerkt zich onder andere door kennis en vaardigheden over complexe gezondheidsproblemen rondom de wervelkolom en gewrichten zoals schouders, heupen en  knieën. Daarnaast is het een uitbreiding met oog voor het gehele menselijk functioneren, waarin niet alleen aandacht is voor lichamelijke aspecten, maar waarin ook  rekening gehouden wordt met eventuele psychologische en sociale factoren die mede bepalend zijn voor ziekte en het genezingsproces.

In maart 2019 ben ik gestart bij Fysio-Actief. Naast Manuele Therapie houd ik mij bezig met diverse teamtaken en praktijktaken zoals kwaliteitsmanagement. Ik ben aanwezig op de praktijk in Sneek van maandag tot en met donderdag.

  • Fysiotherapie
  • Manuele Therapie

BIG-nummer: 39917695304

Om succesvol te zijn heb je talent nodig. Om meerdere keren succesvol te zijn, heb je karakter nodig.

Alles in strijd voor jouw bewegingsvrijheidMaak een afspraak