fbpx
Elbrich de Boer

Elbrich de BoerHoofdspecialisme bij Fysio-Actief: Sport Actief Fitness

Mijn naam is Elbrich de Boer. Ik ben afgestuurd als archeoloog en heb ook ruim 12 jaar gewerkt in dat vakgebied. Mijn sporthart bleef echter kriebelen en alweer vier jaar geleden heb ik de stap gemaakt om een eigen sportbedrijf te beginnen. Met Mom in Balance Friesland gaf ik trainingen in de buitenlucht aan zwangere vrouwen en moeders. Het bedrijf zelf heb ik inmiddels verkocht, maar de trainingen geef ik nog wel met veel plezier twee keer in de week.

Sinds december 2018 mag ik bij Fysio-Actief aan de slag als Fysio-sport trainer. Ik ben opgeleid als fitnesstrainer en heb nog diverse opleidingen en cursussen op mijn lijstje staan die ik graag wil gaan volgen. Ik vind het prachtig om mensen in beweging te krijgen en te houden en het belang van sporten te delen met iedereen die dat maar wil horen. Samen werken aan een zo gezond en sterk mogelijk lijf is een fantastische uitdaging waar ik veel energie uit haal.

Het doel voor 2019 is om binnen Fysio-Actief ook actief Personal Training aan te gaan bieden. Dit zijn trainingen voor mensen die graag nog meer persoonlijke begeleiding willen, of bijvoorbeeld een bepaalde periode naar een heel duidelijk doel toe werken. Dit kan 1 op 1, maar ook 2 op 1 is bijvoorbeeld mogelijk. Super leuk om hier mee aan de slag te mogen.

  • Personal trainer

 

Working out is a reward, not a punishment

Alles in strijd voor jouw bewegingsvrijheidMaak een afspraak