fbpx

Fysiotherapie open, sportzalen gesloten

m

Beste sporters,

Helaas lopen de besmettingen met het corona-virus hard op en daarom heeft de overheid besloten tot een harde lockdown. Dit betekent ook dat wij niet meer met elkaar kunnen sporten in onze trainingszalen. Met ingang van 15 december 2020 en zeer waarschijnlijk tot 15 maart zullen onze sportzalen dan ook gesloten blijven.

Omdat er de komende weken niet gesport kan worden, zullen we in januari ook geen incasso uitvoeren. De volgende incasso zal pas begin februari zijn, zodat het gemiste deel van december verrekend wordt. Gemiste lessen in januari kunnen, waar mogelijk, worden ingehaald zodra we weer open kunnen. 

Uiteraard zorgen wij weer voor online workouts en andere leuke filmpjes. Zowel de nieuwe, als de trainingen die we al hadden gemaakt, zijn te vinden in de logifit app, op onze website (https://www.fysio-actief.nl/category/workouts/) en op youtube (https://www.youtube.com/channel/UCwnbtU-105BH2n38oPFZwDw). 

We komen zo snel mogelijk bij jullie terug met een uitgebreidere mail en houd ook onze social media kanalen en de website in de gaten voor het laatste nieuws. Vragen kunnen altijd gesteld worden via de mail: sportactief@fysio-actief.nl 

Blijf (samen met ons) in beweging, zorg goed voor elkaar en we hopen jullie snel weer te zien!

Heel hartelijke groet,

Team SportActief.

Alles in strijd voor jouw bewegingsvrijheidMaak een afspraak