fbpx

Informatieavond: Last van ongewenst urineverlies?

m

Last van ongewenst urineverlies?Fysio-actief-urineverlies

Verlies jij ook wel eens een druppeltje urine? Bijvoorbeeld tijdens sport, trampoline springen of een lachbui? Heb je het eigenlijk al geaccepteerd, niet wetende dat je er wat aankunt doen?

Ben je moeder en jonger dan 40 jaar? Kom dan naar onze informatieavond!

In de praktijk ervaren wij dat er ten aanzien van ongewenst urineverlies bij jonge moeders nog veel onwetendheid is. In Nederland ervaart meer dan 30% van de vrouwen ongewild urineverlies. Een groot deel hiervan zoekt geen hulp. 

Ik, Yvonne van der Veen, ben geregistreerd bekkenfysiotherapeuten in opleiding. Een geregistreerd bekkenfysiotherapeut richt zich op het behandelen van klachten rondom het plassen, ontlasten, vrijen en/of pijn in de lage rug- en bekkenregio. 

Voor een afstudeeropdracht organiseer ik een informatieavond om dit onderwerp onder de aandacht te brengen. We zijn daarom op zoek naar jonge moeders die zich herkennen in deze klachten. 

De informatieavond vindt plaats op maandag 21 juni van 19.30 uur tot 21.00 uur. Je kunt je aanmelden via yvanderveen@fysio-actief.nl of geef je interesse door aan een van onze therapeuten. Als door Corona maatregelen bijeenkomsten nog niet zijn toegestaan, dan wordt de informatieavond online gegeven. Je wordt hierover ingelicht.

Alles in strijd voor jouw bewegingsvrijheidMaak een afspraak