Big Move


Big Move – Van klacht naar kracht!

“Ik leg makkelijker contact, durf meer, wil meer en doe meer”

“BigMove heeft niets voor mij opgelost, maar ik kan er wel veel beter mee omgaan”

Dit zijn zomaar twee reacties van deelnemers die eerder het Big move programma hebben gevolgd.

Veel mensen hebben dagelijks te maken met een combinatie van ingrijpende klachten waardoor ze niet kunnen doen wat ze graag willen. Denk aan combinaties van psychische klachten (depressie, angst) met lichamelijke klachten (suikerziekte, chronische pijn, overgewicht, hart- en vaatziekten), waarbij soms ook werkeloosheid of financiële problemen spelen. Dit is nogal wat om mee om te gaan.

BigMove GGZ maakt het deze mensen mogelijk om in een behandeling van zes maanden hun eigen kracht te (her)ontdekken en meer grip te krijgen op hun gezondheid. Vanaf maart 2016 wordt bij Fysio-Actief dit geïntegreerde behandelprogramma geboden waar deelnemers wekelijks bij elkaar komen en onder begeleiding van zorgprofessionals letterlijk en figuurlijk in beweging komen, oefenen met ander gedrag, hun grenzen verleggen en positiever in het leven komen te staan. Dit wordt gecombineerd met individuele psychologische behandeling gericht het veranderen van patronen en met coaching op praktische doelen: van klacht naar kracht.

Benieuwd of Big Move iets voor jou is? De website geeft een indruk van wat de behandeling inhoudt. Een huisarts kan mensen met (het vermoeden van) een psychiatrische stoornis in combinatie met somatische problematiek óf belemmerende psychosociale problemen verwijzen naar BigMove GGZ.

Meer informatie en een verwijsformulier is te vinden op de website van BigMove of bel 0515-434355.

 

Specialisten voor Big Move:

  • Machteld Lieffering
  • Renita Stoelwinder

Wij helpen u verder!Maak een afspraak