fbpx

Videoconsult met fysiotherapeut

m

Tijdens de Corona crisis bieden wij aan al onze patiënten extra ondersteuningsmogelijkheden. Een van deze mogelijkheden is het video consult.

U kunt direct overleggen met een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Door middel van videobellen op uw telefoon of PC kunnen wij inventariseren wat voor klacht u heeft. Wij kunnen u ondersteunen bij uw revalidatie, uw voortgang bewaken en samen met u de oefenprogramma’s aanpassen. Dankzij deze mogelijkheid hoeft u uw huis niet uit en wij kunnen u toch verder helpen.

Foto met agenda en pc voor videoconsultAfspraak video consult

Voor het inplannen van een afspraak voor een videoconsult kunt u contact opnemen met onze receptie via 0515 43 43 55. Zij plannen u in bij een van onze fysiotherapeuten. U mag zelf aangeven met wie u contact wilt of wij koppelen u aan de therapeut die het best past bij uw vraag (geriatrie, oedeem, oncologie, sport, manueel, psychosomatiek en/of leefstijl).

De kosten voor videoconsult op afstand worden gedekt onder dekking fysiotherapie van uw (aanvullende) verzekering. Wij hebben contracten gesloten met alle ziektenkostenverzekeraars in Nederland.

Vragen

Voor vragen over een video consult kunt u contact met ons opnemen via 0515 43 43 55 of mail naar info@fysio-actief.nl

Volop bewegingsvrijheid? Wij helpen je graag verder!Maak een afspraak