fbpx

Extra maatregelen n.a.v. Corona besmetting Nederland.

m

Naar aanleiding van de door het Rijk gecommuniceerde maatregelen zijn wij genoodzaakt om onze activiteiten op alle locaties tijdelijk stop te zetten. Fysiotherapie behandelingen vinden alleen plaats op nadrukkelijk verzoek van uw arts. We vinden het erg vervelend voor al onze sporters en patiënten, maar zijn er van overtuigd dat er begrip is voor deze noodgedwongen maatregel om verspreiding van het virus te beperken. Lees hieronder meer.

Sport-Actief
Het is vooralsnog onbekend wanneer de vestigingen weer open gaan voor sport activiteiten. Wij zullen vanaf 1 april 2020 tot het moment dat we weer mogen trainen op onze locaties geen abonnementsgeld incasseren. Via ons YouTube kanaal bieden wij gratis online Workouts aan zodat u thuis aan uw conditie en spierkracht kunt blijven werken. Deze workouts zijn geschikt voor zowel senioren als de gevorderde sporter. Ook kunt u een persoonlijk trainingsschema voor thuis aanvragen via onze trainer Bouke bwortman@fysio-actief.nl of via onze trainster Lumine 06 353 18 600. Wij sturen u dit trainingsschema dan toe via de mail.

Fysiotherapie behandelingen.
Wij behandelen alleen nog op uitdrukkelijk verzoek van uw arts. We stellen de overige behandelingen in onze praktijk uit tot het moment dat het RIVM aangeeft dat we dit weer kunnen opstarten. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0515 43 43 55.

Online diensten
Wij hebben tijdens deze Corona-crisis uitgebreide mogelijkheden om u online tot dienst te zijn. U heeft via de telefoon, videoconsult of via de mail direct contact met onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Ook hiervoor kunt u contact opnemen via 0515-434355 om de mogelijkheden te bespreken

Wij proberen u zoveel mogelijk op de hoogte te houden en te informeren over ontwikkelingen en maatregelen binnen ons bedrijf. Volg ons ook op Facebook en/of Instagram. Daar plaatsen wij regelmatig updates.

Volop bewegingsvrijheid? Wij helpen je graag verder!Maak een afspraak